Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Značkou Regionální potravina se pyšní i jihočeský uzený kapr

Označení Regionální potravina získalo celkem šest jihočeských výrobků. Je mezi nimi kysané zelí, chléb, niva nebo uzený kapr. Z výzkumů na nedávném agrosalonu Země živitelka vyplynulo, že 95 procent lidí dává přednost místním výrobkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

TTRX

Fakt někdo jí kapra?

?

0/0
28.9.2010 22:32

mattoni_uz_neni

Re: Fakt někdo jí kapra?

jo!

0/0
29.9.2010 10:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.