Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Budvar chce dostat točené pivo do malých restaurací, nabízí 20litrové sudy

Malé restaurace nebo třeba kavárny, které dosud prodávaly jen lahvové pivo, mají novou možnost, jak nabídnout hostům točený Budweiser Budvar. Budějovický pivovar totiž uvádí na trh nové menší sudy o objemu 20 litrů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

luban12

Zatím udělali díru do světa Pardálem.

 Je to pivo typu,ať piju co piju,jen když se motám. Největší úspěch s Pardálem sklidili mezi profesionálními ochmelky,kterým se říká bezdomovci,somráci a pod. Jinak Budvar 12°ležák je dobré pivo,ale Pardálem si moc  "imič" nepozvedli ;-(

0/0
2.2.2011 14:16

krivacek

já radši pivo načepované

Kdybyste naučli svoje lidi pivo čepovat a ne točit, tak by možná byl odbyt vyšší.

Já tam nechodím, ale v Masnejch se prej běžně opravdu točí pivo z půl metru a třeba na 10x??? Fuuj

0/0
1.2.2011 20:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.