Diskuze

Ovar a křen. Šéfkuchař má o jihočeských zabijačkových klenotech jasno

Známý jihočeský šéfkuchař Petr Stupka navštívil šest míst v Jihočeském kraji, aby se dozvěděl o zabijačce a krajových specialitách z vepřových lahůdek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel moudrý

12. 3. 2011 21:02
zabíjačku mám rád

Ještě bych docela uvítal přizvat Lukáše Lhoťana, pana Sáňku a Soňu Diartovou. Tito muslimští exponenti by konečně poznali dobrou krmi.

0 0
možnosti

PE-TR

28. 2. 2011 12:26
pseudokuchař

Zajímalo by mne, koho nebo čí je p. Stupka šéfkuchař??????   Pohybuji se v pohostinství už nějaký pátek, ale neznám hospodu ani restauraci, kde by tento "rádobykuchař" byl někdy zaměstnán....pokud vím, tak maximálně učil na učilišti...  Teorii možná zvládá, ale postavit ho v hospodě ke sporáku, tak shoří jak papír ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

vamra

26. 2. 2011 20:21
Rozumbrada

Tento šéfkuchař rozumí snad všemu a hlavně je všude. Hrůza, děs.Rv;-€

0 0
možnosti

Křišťálová briketa dnes

26. 2. 2011 20:17
Z celého prasete

jím jenom kotletky. Zbytek házím do kafilerky. :-P

0 0
možnosti

Jean-Luc Picard

27. 2. 2011 11:50
Re: Z celého prasete

A to se svou hloupostí chlubíte, nebo hledáte pomoc?

0 0
možnosti

woody.birch

26. 2. 2011 17:56
To snad musí být omyl

1500 g pro šest osob??? To je dietní dávka pro dva ;-);-);-).

0 0
možnosti