Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tajemstvím nejlepší pekařky buchet je marmeláda z černých třešní

Hvězdou víkendového Buchtobraní v Holašovicích na Českobudějovicku se stala přebornice v pečení buchet Drahuše Bícová. V soutěži o nejchutnější buchty zvítězila už potřetí. Její specialitou jsou buchty plněné domácí třešňovou marmeládou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Bereniké

Není spíš višňová?

Černé třešně jsou přece višně - a třešňová marmeláda je pěkně hnusná, má nevýraznou chuť, zato višňová je pikantní, výrazná, a v buchtách bude určitě moc dobrá. Taky jsou skvělé kynuté knedíky s višněmi, musím je dělat každou sezónu, když jsou čerstvé višně.

0/0
30.7.2011 14:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.