Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Miloš Štěpnička se šel učit rybářem kvůli vidině pekáče kapřích řízků

Lín je v kuchyni dosud nedoceněná ryba, říká Miloš Štěpnička, jenž vydal několik rybářských kuchařských knih a provozoval krámek s rybími specialitami, který udělal z obývacího pokoje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M85i39r27o52s95l34a18v 34S34t73e12i49n88e24r 6388694323845

Na Strakonicku jsme si ani  jako majitelé rybníčku nepochutnali. Z 10 nasazených skoro kilových línů nepřežil vydří invazi ani jeden. Ze stovky kaprů opravdu jediný přežil, po dvou zimách zmizel i ten. Udržely se jenom běličky, ty větší jsou pravidelně sežrány vydrami, ale potěr se na jaře objeví znovu. Cejny a okouny vydry také do posledního zlikvidovaly. Spolupůsobí i volavky na tahu na jih.

Vydří útoky se u nás opakují každý pozdní podzim, když dole začnou výlovy, jdou vydry podle potoka vzhůru až k nám.

Kapry z obhospodařovaných rybníků nemusíme. Dostávají chlévskou mrvu aby prospívali, dusíkem prosycená voda se jistě projeví i na kvalitě ryb.

0/0
24.6.2014 13:08

D24a47v58i37d 77G40e38s63c83h20v66a47n31d86t33n82e72r 9439933238294

Aha a jinak konzumujete co? předpokládám že nic z polí, protože ty JZDáci hnojí také.

0/0
24.6.2014 14:24

J26a90n 49M28i32c98h80á88l64e43k 3640595663405

Hehe, vypadá jak vodník.

0/0
24.6.2014 12:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.