- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Byli jsme zde dvakrát za poslední rok. Výborná kuchyně, ceny přiměřené, nepřemrštěné. (Jako řidič, pivem moc sloužit nemohu.) Oproti tomu, co potkávám v Praze, jsou Masné krámy luxus.
Srovnal bych jejich kuchyni s Reinery v Písku. (A také mají v Písku San Marco, nejlepší pizzerii v Evropě.)
Počítám, že dík takovým podnikům jsou Jižní Čechy nejlepším místem pro život v Česku. Jihočechům je třeba závidět.
Masné krámy jsou fenomén a tak do nich chodím, jako místní patriot, hlavně s kamarády a návštěvami z jiných měst. A že by byly cenově ulítlá, se mi nezdá. Stačí zajít v Krajinské kamkoliv okolo... Pár drobných výhrad bych měl asi jako všude,a le takovou atmostéru "staletí ve zdech" žádný jiný podnik nemá. Vždycky hostům říkám - nebýt Budvaru, tak by se po povodních 2002 tahle restaurace už sotva otevřela. Byla to ostuda města a rozhádanými majiteli. Jsem rád, že je ve městě máme, i když jejich turistický potenciál (pro město) ještě podle mne stále není využit.
Tak dnes byste tam moc budejovicaku nepotkali ! Ceny jsou astronomicke. Tak vysoke, ze vam je predem ani nesdeli. Budvaru se v Budejicich moc neproda, pivo se dovazi z daleka. Ani na kapitalisty nemuzete nadavat - Budvar jest narodni podnik
Kroužek za 37,- je naprosto normální cena v centru
Trávil som tam každú vychádzku na vojne pred tridsiatymi rokmi.