Diskuze

Jak jsem kropil ryby aneb půl dne v kůži rybáře při výlovu

Jak náročné jsou výlovy pro rybáře? Redaktor MF DNES Radek Štěpánek si to při jednom z nich vyzkoušel. Pomáhal při zátahu na více než stohektarovém rybníku Řežabinec u Písku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Držťková polévka se stává už vzácností- v Písku bývala nahoře na náměstí v bufetu, dnes je to už jenom řídká napodobenina. V restauracích z jídelního lístku už před roky vymizela, je moc náročná na práci kuchaře. I v Blatné je už jenom v pátek v bufetu kde dřív bývala Blatenská masna. V Miroticích v bufetu  je už jenom z vepřových žaludků, není to ono. Dříve známý restaurant U Rainerů už také není, co býval.

0 0
možnosti