Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Začínal v hospodě Na bídě. V USA pak vařil pro byznysmeny i prezidenty

Miroslav Dušek chtěl v mládí dělat muziku, ale skončil v učebním oboru soustružník. Ten nedokončil a po srpnu 1968 emigroval. V USA jako kuchař prošel 21 restauracemi. Nedávno otevřel svůj vlastní podnik v Nových Hradech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F65r50a42n21t81i74s29e36k 91M55i46k29e91s 8903677380182

Spravny dobrodruh, tech nekolik ceskych restauraci v NYC jsem prosel i u Vasaty jsem  v roce 1978 byl. Ty ceske restaurace jsou jiz jenom takovym odvarem na pokraji pripominajici CR obrazky Prahy a fotografii Mistra Gotta v nadzivotni velikosti. Je vsak zajimave na 19.ulici a 5.Avenue v ceske jidelne-kavarne jsem potkal vylozenou Porto Rico starsi pani jak si dava veprovou tak pravou jako v CR. Neodolal jsem a zeptal jsem se jak to ze ji takove jidlo. Odpoved jednoducha, mam za manzela Cecha a k tomu je to dobry chlap a tak jsem si s ni dal jeste jednu Plzen;-)[>-]V.

0/0
26.4.2015 10:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.