Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Eduard Levý umí kapra na mnoho způsobů. Prezidentovi z něj dělal jitrnice

Než vám zavoní na Štědrý den kuchyní kapří řízky, stojí za to načerpat inspiraci od kuchaře, který hostí rybími delikatesami podnikatele i českého prezidenta. Eduard Levý říká, že bychom měli mít na stole 200 gramů kapra týdně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P89a88v72e67l 62N73o36v46o66t27n42y 2363953173939

A co kapri zmrzlina nebo kapr v cokolade? To pana Levyho jeste nenapadlo?

+1/0
18.12.2016 23:37

K85a32r25e30l 15P21e76t60ř39í73k 3165689658897

A co to letos zkusit jinak? http://vanocebeznasili.cz/

0/0
18.12.2016 20:27

M50a54r69t26a 41K80o61v35a40c10s94i58k39o16v69á 6893843904945

Kapr mňam.

+4/−1
18.12.2016 16:21

M49a46r55t28i91n 60S78v59o24b65o97d95a 4825845906952

Kapr, fuj.

0/−4
18.12.2016 14:17

M11a10r55t43i80n 63V84o37j65á90č97e50k 9863757481786

no tedy nevím jestli bych si cíleně koupil rybu která byla krmena aby měla více omega 3mastných kyselin...tím chci říct nebude lepší když ta ryba roste normálně

0/0
18.12.2016 14:00

L66i31b19o71r 58J93a90n65e27č24e62k 4395565255131

:-) Nahradte slobo kapr slovy "obilne klicky" a mate clanek o typickem vegetarianovi.:-) Koneckoncu, svickovou a gulas udelate z cehokoliv. Ale chutnaji pak po cemkoliv, jen ne tak jak maji.:-(

+3/0
18.12.2016 11:19

M62i38c15h24a55e13l37a 20P21a80s64t29o50r73o13v21á 2440977755859

Taková upečená půlka s rozmarýnem, oreganem a smilem ze zahrádky je mnohem chutnější než smažený v trojobalu. Ale hlavně - ať každý kapra jí tak, jak mu chutná

+2/0
18.12.2016 8:29
Foto

M21i35r95o15s44l82a40v 80S51t17e68i33n12e62r 6918354403715

Citron se dává na rybu hlavně proto, že zruší ten rybí- bahenní zápach.

Jitrnice si dám jenom z prasátka, experimenty s kaprem nedělám. Na snímku vyobrazené podkůvky jsou typické pro hospodu, kde nemají čas si tou rybou pohrát.

Zejména se nemá servírovat kosti, lepší je i stáhnout kůži. V citronové šťávě alespoň den naložené filé pak chutná docela jinak.

+2/−1
18.12.2016 8:11

J21a68n 54V50a54m52p17o30l87a 1532810264859

...a když nemáte ani masox, tak tam nedádávejte nic, von to stejně nikdo nepozná. Zdravím Jirku Babicu :-)

+2/0
18.12.2016 9:36

I52v44o 88B16o57u92š32e 5832747618

Za podkůvky bych vraždil, kosti jsou přeřezané na malé kousky a těžko se odstraňují.

+1/−1
18.12.2016 10:21

P29a50v87e77l 12J36e25ř42á40b10e75k 7521352414677

A proč je (ty nakrájené) odstraňujete. Nechají se snít, kyseliny v žaludku je rozloží.

+1/0
18.12.2016 21:13

K28a75r27e90l 10Z24á93p97o71t79o26č54n68ý 5699513651

to bych chtěl vidět, jak jinak byste kapra udil :D

0/0
19.12.2016 8:43

R19o90m27a66n 71K51o26b91l86i56ž52e15k 4724601218765

Mirku, neblbni;-)

0/0
18.12.2016 11:17
Foto

T70o40m40á11š 32D69v79o63ř57á70k 3705333426656

Hezké, ale stejně si kapra nedám.

+3/0
18.12.2016 8:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.