- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A co kapri zmrzlina nebo kapr v cokolade? To pana Levyho jeste nenapadlo?
A co to letos zkusit jinak? http://vanocebeznasili.cz/
no tedy nevím jestli bych si cíleně koupil rybu která byla krmena aby měla více omega 3mastných kyselin...tím chci říct nebude lepší když ta ryba roste normálně
Nahradte slobo kapr slovy "obilne klicky" a mate clanek o typickem vegetarianovi. Koneckoncu, svickovou a gulas udelate z cehokoliv. Ale chutnaji pak po cemkoliv, jen ne tak jak maji.
Taková upečená půlka s rozmarýnem, oreganem a smilem ze zahrádky je mnohem chutnější než smažený v trojobalu. Ale hlavně - ať každý kapra jí tak, jak mu chutná
Citron se dává na rybu hlavně proto, že zruší ten rybí- bahenní zápach.
Jitrnice si dám jenom z prasátka, experimenty s kaprem nedělám. Na snímku vyobrazené podkůvky jsou typické pro hospodu, kde nemají čas si tou rybou pohrát.
Zejména se nemá servírovat kosti, lepší je i stáhnout kůži. V citronové šťávě alespoň den naložené filé pak chutná docela jinak.
...a když nemáte ani masox, tak tam nedádávejte nic, von to stejně nikdo nepozná. Zdravím Jirku Babicu :-)