Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Opustila forenzní genetiku a vymýšlí recepty bez lepku

Radka Vrzalová začala vařit bezlepková jídla před osmi lety kvůli dceři. Před dvěma roky vydala knihu Radčina kuchařka bez lepku. Nyní chystá její druhý díl a po republice pořádá kurzy vaření pokrmů pro celiaky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V15l26a89s64t23i97m83i83l 32K97o18c52u24r43e21k 4356133380534

Další článek o ničem, ať tato rubrika vychází jednou za půl roku, bude to tak lepší. Toto je mišmaš, který se nedá číst. Pokud osobnosti nejsou, nemá smysl je vyrábět.

+1/0
17.4.2017 18:29

P16e48t34r 55K75a66u55c88k48ý 6278321122191

Přítelkyně má bezlepkovou dietu a tak vaříme bez lepku. Dá se to celkem v pohodě, ale je to značně dražší. Kilo mouky za stovku a když chcete strouhanku z pečiva a ne ten kukuřičný granulát, po kterém řízek chutná jako popcorn, tak je na něm dražší obal než maso...

0/0
17.4.2017 13:04

J53a70r79o20s16l44a52v66a 29N97o28v48á68k71o68v94á 6534971527597

Při bezlepkové dietě jsem se naučila častěji dělat přírodní řízky, ale ta kukuřičná strouhanka mi také nevadí. Máte pravdu v tom, že dieta je drahá, jinak už výběr potravin celkem je...

0/0
17.4.2017 22:15

M71a39r49i79e 70V24e96r67n19e44r66o10v94a 1988980529621

Ach jo....:-/

+1/0
17.4.2017 12:32

J11a29k67u85b 85V85i49k15t16o17r94a 8853939943281

Back to the kitchen! ;-O;-D[>-]

+2/0
17.4.2017 11:10

J78a52n46a 24V31y10s48k91o47č84i57l84o41v28á 8527698729264

Jo, paní Vrzalová vymýšlí z 85% recepty bez lepku, ale sladké. Což je pro mě nanic.Cukr, cukr, cukr, dezerty, buchty, zákusky, knedlíky, největší (s kávou) okyselovač organismu... To neví? Zeleninu, pohanku, jáhly, quinou v jejích receptech nepotkáte.Možná výjimečně.RvRvRv

+2/−6
17.4.2017 10:55

P41e51t78r 83G73r84e52s98l 7733646166123

Tak napište lepší kuchařku nebo si kupte jinou... a neplkejte s dislike, tahle kuchařka je zaměřena na dezerty, dorty atd. ;-€

+2/−3
17.4.2017 11:40

R80a25d49k47a 30V52r61z83a31l62o61v37á 8300118387115

Dobry vecer. Moje kucharka neni dogma kazdodenniho stravovani. Je o tom, co zacinajici celiaky trapi. Hlavne maminky skolnich deti, ktere chteji jist, to co spoluzaci. V tectu samozrejme tyto informace najdete. Stejne tak info o nutricne vyzivnejsich moukach a i recepty s jejich vyuzitim. Zrejme jste knizku poradne necetla a nebo nepochopila jeji smysl....

+2/−1
17.4.2017 18:05

P18e86t62r 47G31r69e61s52l 7493936786603

Paní Vrzalová, ti chytřejší to pochopili a je jim jasné zacílení a pak jsou ti, kteří jen plkají po diskuzích nějaké své žvásty. Napsala jste jí dobře, ač chlap, mě se líbila a recepty jsou parádní. :-)

0/0
17.4.2017 21:19

J71a31r35o83s84l44a13v42a 45N92o96v10á17k88o93v77á 6894501637717

Tak ono na to, abych uvařila rýži, pohanku či qinou nepotřebuji kuchařku. Ale upéct bezlepkový moučník, který se vám nerozdrolí, jakmile se na něj podíváte a nepráší se vám po něm od pusy už je jiné kafe...

0/0
17.4.2017 22:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.