Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Opustila forenzní genetiku a vymýšlí recepty bez lepku

Radka Vrzalová začala vařit bezlepková jídla před osmi lety kvůli dceři. Před dvěma roky vydala knihu Radčina kuchařka bez lepku. Nyní chystá její druhý díl a po republice pořádá kurzy vaření pokrmů pro celiaky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V90l53a22s95t14i79m38i98l 87K54o49c88u74r43e64k 4566103530834

Další článek o ničem, ať tato rubrika vychází jednou za půl roku, bude to tak lepší. Toto je mišmaš, který se nedá číst. Pokud osobnosti nejsou, nemá smysl je vyrábět.

+1/0
17.4.2017 18:29

P30e53t90r 97K30a92u54c25k79ý 6738321112791

Přítelkyně má bezlepkovou dietu a tak vaříme bez lepku. Dá se to celkem v pohodě, ale je to značně dražší. Kilo mouky za stovku a když chcete strouhanku z pečiva a ne ten kukuřičný granulát, po kterém řízek chutná jako popcorn, tak je na něm dražší obal než maso...

0/0
17.4.2017 13:04

J39a88r38o91s52l45a83v27a 95N61o89v50á56k56o16v12á 6204921337897

Při bezlepkové dietě jsem se naučila častěji dělat přírodní řízky, ale ta kukuřičná strouhanka mi také nevadí. Máte pravdu v tom, že dieta je drahá, jinak už výběr potravin celkem je...

0/0
17.4.2017 22:15

M87a81r13i10e 54V90e12r59n63e58r35o64v53a 1698590849151

Ach jo....:-/

+1/0
17.4.2017 12:32

J72a13k64u69b 65V33i91k10t57o73r45a 8483229683791

Back to the kitchen! ;-O;-D[>-]

+2/0
17.4.2017 11:10

J98a21n90a 56V85y37s46k61o42č33i62l47o35v35á 8967858969314

Jo, paní Vrzalová vymýšlí z 85% recepty bez lepku, ale sladké. Což je pro mě nanic.Cukr, cukr, cukr, dezerty, buchty, zákusky, knedlíky, největší (s kávou) okyselovač organismu... To neví? Zeleninu, pohanku, jáhly, quinou v jejích receptech nepotkáte.Možná výjimečně.RvRvRv

+2/−6
17.4.2017 10:55

P96e47t88r 68G30r31e58s20l 7983956266653

Tak napište lepší kuchařku nebo si kupte jinou... a neplkejte s dislike, tahle kuchařka je zaměřena na dezerty, dorty atd. ;-€

+2/−3
17.4.2017 11:40

R20a51d88k55a 65V42r77z12a97l76o35v51á 8310458137855

Dobry vecer. Moje kucharka neni dogma kazdodenniho stravovani. Je o tom, co zacinajici celiaky trapi. Hlavne maminky skolnich deti, ktere chteji jist, to co spoluzaci. V tectu samozrejme tyto informace najdete. Stejne tak info o nutricne vyzivnejsich moukach a i recepty s jejich vyuzitim. Zrejme jste knizku poradne necetla a nebo nepochopila jeji smysl....

+2/−1
17.4.2017 18:05

P65e74t60r 87G47r27e24s31l 7893406896683

Paní Vrzalová, ti chytřejší to pochopili a je jim jasné zacílení a pak jsou ti, kteří jen plkají po diskuzích nějaké své žvásty. Napsala jste jí dobře, ač chlap, mě se líbila a recepty jsou parádní. :-)

0/0
17.4.2017 21:19

J97a74r38o50s44l75a23v21a 57N79o69v64á18k94o32v30á 6214471467837

Tak ono na to, abych uvařila rýži, pohanku či qinou nepotřebuji kuchařku. Ale upéct bezlepkový moučník, který se vám nerozdrolí, jakmile se na něj podíváte a nepráší se vám po něm od pusy už je jiné kafe...

0/0
17.4.2017 22:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.