Diskuze

Opustila forenzní genetiku a vymýšlí recepty bez lepku

Radka Vrzalová začala vařit bezlepková jídla před osmi lety kvůli dceři. Před dvěma roky vydala knihu Radčina kuchařka bez lepku. Nyní chystá její druhý díl a po republice pořádá kurzy vaření pokrmů pro celiaky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Další článek o ničem, ať tato rubrika vychází jednou za půl roku, bude to tak lepší. Toto je mišmaš, který se nedá číst. Pokud osobnosti nejsou, nemá smysl je vyrábět.

1 0
možnosti
PK

P53e30t44r 30K32a24u21c90k51ý

17. 4. 2017 13:04

Přítelkyně má bezlepkovou dietu a tak vaříme bez lepku. Dá se to celkem v pohodě, ale je to značně dražší. Kilo mouky za stovku a když chcete strouhanku z pečiva a ne ten kukuřičný granulát, po kterém řízek chutná jako popcorn, tak je na něm dražší obal než maso...

0 0
možnosti
JN

Při bezlepkové dietě jsem se naučila častěji dělat přírodní řízky, ale ta kukuřičná strouhanka mi také nevadí. Máte pravdu v tom, že dieta je drahá, jinak už výběr potravin celkem je...

0 0
možnosti
JV

Back to the kitchen! ;-O;-D[>-]

2 0
možnosti
JV

Jo, paní Vrzalová vymýšlí z 85% recepty bez lepku, ale sladké. Což je pro mě nanic.Cukr, cukr, cukr, dezerty, buchty, zákusky, knedlíky, největší (s kávou) okyselovač organismu... To neví? Zeleninu, pohanku, jáhly, quinou v jejích receptech nepotkáte.Možná výjimečně.RvRvRv

2 6
možnosti
PG

P48e37t67r 77G89r33e77s98l

17. 4. 2017 11:40

Tak napište lepší kuchařku nebo si kupte jinou... a neplkejte s dislike, tahle kuchařka je zaměřena na dezerty, dorty atd. ;-€

2 3
možnosti