- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Další článek o ničem, ať tato rubrika vychází jednou za půl roku, bude to tak lepší. Toto je mišmaš, který se nedá číst. Pokud osobnosti nejsou, nemá smysl je vyrábět.
Přítelkyně má bezlepkovou dietu a tak vaříme bez lepku. Dá se to celkem v pohodě, ale je to značně dražší. Kilo mouky za stovku a když chcete strouhanku z pečiva a ne ten kukuřičný granulát, po kterém řízek chutná jako popcorn, tak je na něm dražší obal než maso...
Při bezlepkové dietě jsem se naučila častěji dělat přírodní řízky, ale ta kukuřičná strouhanka mi také nevadí. Máte pravdu v tom, že dieta je drahá, jinak už výběr potravin celkem je...
Jo, paní Vrzalová vymýšlí z 85% recepty bez lepku, ale sladké. Což je pro mě nanic.Cukr, cukr, cukr, dezerty, buchty, zákusky, knedlíky, největší (s kávou) okyselovač organismu... To neví? Zeleninu, pohanku, jáhly, quinou v jejích receptech nepotkáte.Možná výjimečně.
Tak napište lepší kuchařku nebo si kupte jinou... a neplkejte s dislike, tahle kuchařka je zaměřena na dezerty, dorty atd.