náhledy
Ochutnat můžete i hadí ragú na snímku ho servíruje Marcela Pelderlová. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Ochutnat můžete i hadí ragú na snímku ho servíruje Marcela Pelderlová. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Na Gastrofestu můžete ochutnat i osmažený hmyz. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Na Gastrofestu můžete ochutnat i osmažený hmyz. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Na Gastrofestu je také k vidění i ochutnání obří sachrův dort. Na snímku je jeden z jeho spolutvůrců Roman Liška. Rozhodl se dort nakrojit a ukázat návštěvníkům, že je opravdu skutečný a jedlý. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Cukráři do soutěže zhotovili z marcipánu dokonce i večerníčkového Pata a Mata. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Sladkostí s tematikou Českých Budějovic bylo v soutěži cukrářů spousta. Nesměl chybět ani proslulý budějovický Budvar ve sladkém provedení. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Sladkostí s tematikou Českých Budějovic bylo v soutěži spousta, na snímku například Masné krámy. . - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Sladkostí s tematikou Českých Budějovic bylo v soutěži cukrářů spousta. Zde vytvořili českobudějovické náměstí. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Cukráři v soutěži Budějovické mlsání 2010, která je součástí Gastrofestu, vytvořili i "sladkou" Černou věž. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA
Součástí programu byla soutěž cukrářských oborů Budějovické mlsání 2010, která měla dvě kategorie: dort s tématikou Českých Budějovic a cukroví. - Ve čtvrtek 11. listopadu začal na českobudějovickém výstavišti 14. ročník mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest pro hotely, restaurace, odborné školy a výrobní a dodavatelské firmy pro gastronomii.
Autor: Ladislav Němec, MAFRA