Diskuze

OBRAZEM: V domě U Beránka se peče chleba v unikátní peci

Krajinskou ulicí v Českých Budějovicích teď bude vonět čerstvě upečený chleba. Občanské sdružení TAM-TAM tu totiž postavilo unikátní pec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

visa

16. 9. 2010 22:14
Pravá mouka je ta bez kukuřičných příměsí

a dá se ještě koupit v Polsku.

0 0
možnosti

visa

16. 9. 2010 22:11
Konečně někdo dostal rozum.

Já jsem se po návratu do ČR těšil na český chléb. A ejhle, on se už nedělá, ten s voňavou křupavou kůrčičkou, co byla skoro centimetr tlustá a obsahovala asi jeden tisíc životně důležitých látek. Dnes se prodává jen laciný rychochleba s levnými výrobními náklady za drahé peníze.

Ale zajímá mne, kolik takový opravdový chlém bude stát, i když bude vyrobený v takové rychopeci?

P.S.

Pivo už taky nevyrábíme. To, co se dnes prodává, je to, čemu jsme se smáli a co by čech nikdy nepil. Nikdy se nemá říkat nikdy.Rv

0 0
možnosti