Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Značkou Regionální potravina se pyšní i jihočeský uzený kapr

Označení Regionální potravina získalo celkem šest jihočeských výrobků. Je mezi nimi kysané zelí, chléb, niva nebo uzený kapr. Z výzkumů na nedávném agrosalonu Země živitelka vyplynulo, že 95 procent lidí dává přednost místním výrobkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

TTRX

Fakt někdo jí kapra?

?

0/0
28.9.2010 22:32

mattoni_uz_neni

Re: Fakt někdo jí kapra?

jo!

0/0
29.9.2010 10:53







Najdete na iDNES.cz