Diskuze

Kuchařka z Bali v Česku poprvé jedla zrající sýr. Už ho nevezmu do pusy, říká

Hlavně u plotny se v Česku zahřívá kuchařka Kadek Puspita Dewi z ostrova Bali. V její domovině je totiž v těchto dnech asi 25 stupňů Celsia. Milovníci exotického jídla nyní mohou její indonéské speciality ochutnat v Relax Bali Café v Hluboké nad Vltavou. A co se vlastně jí na Bali? Třeba jehněčí maso, tuňák, ryba mahi-mahi nebo i barakuda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RADA11

23. 1. 2011 10:33
Asijská kuchyně je na jedno brdo

po měsíci v Asii budete shánět i KFC jen abyste se té jednotvárné stravy zbavili, chuť je přeražená pálivostí jídel, rýže kolem dokola, sladkosti přeslazené, nápoje jsou kapitola sama. Jenom Čína je pestřejší.

0 0
možnosti

RADA11

23. 1. 2011 10:30
Existují 4 světové kuchyně

asijská , římská (Itálie, Francie, Španělsko...), indická, a česká (Německo, Rakousko)

0 0
možnosti

odlisny

22. 1. 2011 13:30
že jí budou chybět

české domácí knedlíky. jaké, jaké... houskové? bramborové? špekové? tvarohové? či snad chlupaté?

0 0
možnosti

Jiri011

23. 1. 2011 10:15
Re: že jí budou chybět

To je jedno jaké. Měl jsem v práci na brigádě vysokoškolské studenty z Francie a ti od okamžiku, kdy knedlíky (hlavně houskové) ochutnali, nejesli celé dva měsíce nic jiného a pořád žebronili o recept, aby si je mohli doma udělat.

Kam se prý hrabe celá francouzská kuchyně.:-)

0 0
možnosti