Diskuze

Na pivní speciality se někdy zapomíná. Ochutnejte pivní polévku nebo koleno na pivě a medu

Protože se jeden z nejstarších pivovarů na světě nachází v jihočeské Třeboni, nemohl gastronomický specialista Petr Stupka v seriálu o jihočeských pokrmech vynechat jídla, jejichž součástí je právě pivo. Připomněl proto pivní polévku, kapra s pivní omáčkou nebo rolované koleno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PE-TR

28. 2. 2011 12:29
co je to?!

Zajímalo by mne, koho nebo čí je p. Stupka šéfkuchař??????   Pohybuji se v pohostinství už nějaký pátek, ale neznám hospodu ani restauraci, kde by tento "rádobykuchař" byl někdy zaměstnán....pokud vím, tak maximálně učil na učilišti...  Teorii možná zvládá, ale postavit ho v hospodě ke sporáku, tak shoří jak papír ;-D;-D;-D

0 0
možnosti