Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

V černé kuchyni se kdysi připravovalo pro panstvo i deset chodů

Jak se vařilo za doby Rožmberků? Po tom pátral gastronomický specialista Petr Stupka a proto zavítal do černé kuchyně zámku v Jindřichově Hradci. Zjistil třeba to, že se tu před 500 lety obědvalo už v deset dopoledne a večeře se servírovala už tři hodiny po poledni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

PE-TR

?

Ježiši, zase ten skřet.... copak není v Budějovicích opravdový kuchař..?! ;-( a ne tenhle teoretik! :-(

0/0
6.3.2011 13:39



Najdete na iDNES.cz