Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tajemstvím nejlepší pekařky buchet je marmeláda z černých třešní

Hvězdou víkendového Buchtobraní v Holašovicích na Českobudějovicku se stala přebornice v pečení buchet Drahuše Bícová. V soutěži o nejchutnější buchty zvítězila už potřetí. Její specialitou jsou buchty plněné domácí třešňovou marmeládou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Bereniké

Není spíš višňová?

Černé třešně jsou přece višně - a třešňová marmeláda je pěkně hnusná, má nevýraznou chuť, zato višňová je pikantní, výrazná, a v buchtách bude určitě moc dobrá. Taky jsou skvělé kynuté knedíky s višněmi, musím je dělat každou sezónu, když jsou čerstvé višně.

0/0
30.7.2011 14:00



Najdete na iDNES.cz