- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mnoho S-M salonů v Praze poskytuje klientům kaviárové tousty mnohem levněji
Gratuluji univerzite k uspechu. Akorat ten clanek mohl obsahovat neco konkretniho o tom, jak se to v praxi provadi.
v roce 1983 (to mi bylo 15) jsem měl na Krymu v Jaltě možnost ochutnat jeseteří černej drobnej kaviár (i mnohem větší červenej, nevím z čeho byl) a byl to takovej hnus, že mi to stačilo na celej život, nechápu, proč je to "lahůdkou"...
už to nikdy nepozřu, to se daleko radši nacpu uzenejma makrelama, tomu aspoň lahůdka říkám
Zatím pouze v Praze v lahůdkářství U Mazánka a U Kolibříka.
Skvělá zpráva. Až se mi podaří poprvé za život chytit ve Vltavě jesetera, hned tu metodu vyzkouším.
"Dostupnost.... nebyla snadná."
Lupo, za vaši češtinu by se nestyděl ani žák druhé třídy zvláštní školy
No nekupte to za tie prachy...
Ted jeste prijit na to, jak udelat vanocniho kapra bez toho, abyste ho pri tom museli zabit...
Zkuste se zeptat tady http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80818124/
Ale dát tomuto nálepku "friendly" asi neprojde Klidně to tak dělejte jestli chcete, ale já bych toho kapra radši zabil