Diskuze

Jihočeši umí získat kaviár z živého jesetera. 60 gramů stojí tisíc korun

S unikátní metodou získávání kaviáru, při níž nemusí jesetery zabíjet, přišli vědci z Fakulty rybářství a ochrany vod ve Vodňanech. Delikatesu si můžete koupit také. Za 60 gramů zaplatíte tisíc korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Mnoho S-M salonů v Praze poskytuje klientům kaviárové tousty mnohem levněji;-)

0 0
možnosti
JK

Teda pánové, gratulace!

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji univerzite k uspechu. Akorat ten clanek mohl obsahovat neco konkretniho o tom, jak se to v praxi provadi.

0 0
možnosti
PJ

P79a83v36e48l 22J55a10n93s63a

20. 12. 2013 20:10

v roce 1983 (to mi bylo 15) jsem měl na Krymu v Jaltě možnost ochutnat jeseteří černej drobnej kaviár (i mnohem větší červenej, nevím z čeho byl) a byl to takovej hnus, že mi to stačilo na celej život, nechápu, proč je to "lahůdkou"...

už to nikdy nepozřu, to se daleko radši nacpu uzenejma makrelama, tomu aspoň lahůdka říkám

2 1
možnosti
KN

K20a98r44e82l 74N40e29č70a98s

20. 12. 2013 18:30

Zatím pouze v Praze v lahůdkářství U Mazánka a U Kolibříka.R^:-)

0 0
možnosti
IP

Skvělá zpráva. Až se mi podaří poprvé za život chytit ve Vltavě jesetera, hned tu metodu vyzkouším.

1 0
možnosti
IH

"Dostupnost.... nebyla snadná."

Lupo, za vaši češtinu by se nestyděl ani žák druhé třídy zvláštní školy :-/

0 0
možnosti
VM

No nekupte to za tie prachy...

0 0
možnosti
DK

Ted jeste prijit na to, jak udelat vanocniho kapra bez toho, abyste ho pri tom museli zabit...;-)

6 0
možnosti
AZ

Zkuste se zeptat tady ;-D http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80818124

Ale dát tomuto nálepku "friendly" asi neprojde :-P Klidně to tak dělejte jestli chcete, ale já bych toho kapra radši zabil ;-)

2 0
možnosti