Diskuze

Šéfka táborské továrny na čokoládu chce svými pralinkami dobýt i Vídeň

Od prodeje zdravých potravin Petra Kovandová z Tábora před časem přešla k výrobě dobrot - a vyplatilo se jí to. Nyní je majitelkou ruční továrny na čokoládu a její síť Bon-Bon každý měsíc prodá až čtyři tuny pralinek, nugátu, marcipánu a různých exotických druhů čokolády. Nyní se chystá expandovat do Vídně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Á, dobrá konkurence pro Mozart Kugeln... Tak držím palce...

1 0
možnosti
PR

Kdysi jsem si dával obyčejnou mléčnou čokoládu z marketu. Pak jsem zjistil, že daleko chuťově lepší a i kvalitnější (páč je tam už víc jak 50% kaka a kakaovýho másla) je obyčejná hořká čokoláda na vaření, která stojí 13 Kč na rozdíl od předražené zbastlené čokolády od Milky. Pak jsem zjistil, že existuje něco jako 100% čokoládová hmota. A nakonec jsem se dopracoval k čistým nepraženým kakaovým bobům. A to je to nejlepší. Ale chce si na to zvyknout.

1 0
možnosti
DP

Smekám, paní Kovandová, a přeji hodně úspěchů!

2 0
možnosti
Foto

"Bon Bony" jsme si koupili před časem a jsou naprosto vynikající, nejdřív by mě vůbec nenapadlo, že jsou z ČR. Výrobce jsme začali hledat, až byl pytlík prázdný :-)

1 0
možnosti
MK

Uznávám paní, že vybudovala něco, co zaslouží obdiv. Jsem technolog a vím jaké jsou problémy s prosazením dobrého nápadu. Také jsem opatrný v hodnocení příjmu dotace z eu, navíc takto vysoké. Není to závist, ale znalost problematiky.

1 0
možnosti
MT

navštívili sme čokoládovnu a bolo to pekne,len trošku drahé vstupné...a i pralinky boli trošku predražené,ale inak krásné

1 0
možnosti
MB

Lidé, co z ničeho vybudují prosperující a rozrůstající se podnik, si zaslouží obdiv. Za mě R^

11 0
možnosti