Diskuse k článku

Jak jsem kropil ryby aneb půl dne v kůži rybáře při výlovu

Jak náročné jsou výlovy pro rybáře? Redaktor MF DNES Radek Štěpánek si to při jednom z nich vyzkoušel. Pomáhal při zátahu na více než stohektarovém rybníku Řežabinec u Písku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M66i15r28o81s88l50a59v 80S77t58e98i61n46e19r 4410632680766

Držťková polévka se stává už vzácností- v Písku bývala nahoře na náměstí v bufetu, dnes je to už jenom řídká napodobenina. V restauracích z jídelního lístku už před roky vymizela, je moc náročná na práci kuchaře. I v Blatné je už jenom v pátek v bufetu kde dřív bývala Blatenská masna. V Miroticích v bufetu  je už jenom z vepřových žaludků, není to ono. Dříve známý restaurant U Rainerů už také není, co býval.

0/0
10.11.2014 20:59

K40a73r14e67l 85P65e20t38ř67í48k 3355179218177

Máte možnost volby...

http://www.vanocebeznasili.cz/

0/0
9.11.2014 16:53

Najdete na iDNES.cz