Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak jsem kropil ryby aneb půl dne v kůži rybáře při výlovu

Jak náročné jsou výlovy pro rybáře? Redaktor MF DNES Radek Štěpánek si to při jednom z nich vyzkoušel. Pomáhal při zátahu na více než stohektarovém rybníku Řežabinec u Písku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M35i78r11o41s19l87a91v 86S92t97e73i78n84e60r 6198514923135

Držťková polévka se stává už vzácností- v Písku bývala nahoře na náměstí v bufetu, dnes je to už jenom řídká napodobenina. V restauracích z jídelního lístku už před roky vymizela, je moc náročná na práci kuchaře. I v Blatné je už jenom v pátek v bufetu kde dřív bývala Blatenská masna. V Miroticích v bufetu  je už jenom z vepřových žaludků, není to ono. Dříve známý restaurant U Rainerů už také není, co býval.

0/0
10.11.2014 20:59

K19a18r59e48l 95P75e33t52ř33í17k 3875879548937

Máte možnost volby...

http://www.vanocebeznasili.cz/

0/0
9.11.2014 16:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.