Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pro živou rybu přijde málokdo. U kádí tak mají prodejci práci navíc

Redaktor MF DNES Radek Štěpánek pomáhal v Písku prodávat vánoční kapry. Od zkušených rybářů se naučil fígle, které usnadní přípravu ryb na sváteční stůl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J48i19n31d77ř51i15c34h 72Š86k53o87p80e57k 4445881680845

ale takto je to správné. Prodej živých ryb by měl být běžným lidem zakázán, protože opravdu nevím, proč by ryba napřed musela být nacpaná v tašce, pak ve chlorované vodě a nakonec více či méně amatérsky zabita

+1/0
23.12.2014 15:40

V33á44c74l53a18v 27Ř51e32z61á72č 6385454986266

Chybí mi tu fotka té speciální škrabky na šupiny.

Prosím o přidání. Děkuji.

0/0
23.12.2014 10:44







Najdete na iDNES.cz