Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pro živou rybu přijde málokdo. U kádí tak mají prodejci práci navíc

Redaktor MF DNES Radek Štěpánek pomáhal v Písku prodávat vánoční kapry. Od zkušených rybářů se naučil fígle, které usnadní přípravu ryb na sváteční stůl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J54i14n59d17ř19i52c68h 21Š53k38o36p17e28k 4895511770335

ale takto je to správné. Prodej živých ryb by měl být běžným lidem zakázán, protože opravdu nevím, proč by ryba napřed musela být nacpaná v tašce, pak ve chlorované vodě a nakonec více či méně amatérsky zabita

+1/0
23.12.2014 15:40

V87á76c63l69a66v 86Ř96e97z56á69č 6255704846466

Chybí mi tu fotka té speciální škrabky na šupiny.

Prosím o přidání. Děkuji.

0/0
23.12.2014 10:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.