Diskuze

Pivo zažívá v Česku renesanci, říká obchodní ředitel Budvaru Chrt

Jeho úkolem je prodat všechno, co Budějovický Budvar vyrobí. Robert Chrt je již 21 let obchodním ředitelem tohoto národního podniku. A úkol má stále těžší. Výstav piva totiž pivovaru stále roste. Jen pro představu: na začátku 90. let vařil Budvar 465 tisíc hektolitrů. Loni to bylo 1,457 milionu hektolitrů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také fandím Budvaru. A obdivuji, jak si ten podnik vede. Vydělává, expanduje a co hlavně nekazí si značku různými pivními experimenty jako že místo chmele se začne používat jeho náhražka. V tomhle je Budvar svůj, výjimečný, protože ho prostě řící lidi, kteří svému řemeslu rozumějí.

0 0
možnosti

Má to v hlavě srovnaný....a je fakt, že Budvar je VR^

0 0
možnosti

Co dělají pivovary s cenou kdyz dodávají do řetězců tak se nedivím, ze lidi di hospod nechodí. Ja byt hospodský a vidět v marketu budvar 12 za 14 Kc a sudovy dostat za vyšší cenu, tak bych pivovary nejradši nakopal někam. Kdyby za cenu jakou dostávají pivo řetězce šlo i do hospod, tak by to bylo jiná cena i spotřeba v rest.

0 2
možnosti

J62a43n93a 29H50o11r28k65á

17. 5. 2015 15:15

Fandím Budvaru! Z pivní nabídky ho mam nejraději.

6 0
možnosti

Já Budvar nemusím, žena také ne. Ale když je v Německu dražší než Prazdroj, tak o.k. ... tisíc lidí, tisíc chutí. Přeji vše nej ...

0 0
možnosti