Diskuse k článku

Výživový odborník smaží řízek z biokuřecího masa na kokosovém tuku

Petr Fořt vytvořil program, na jehož základě je možné individuálně upravit jídelníček. Vypráví, jak pomáhal s výživou sportovcům, a odmítá diety propagované celebritami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V71l40a10s72t28i63m55i21l 58K36o77c91u49r30e61k 4516153980664

Hubnutí je věcí individuální psychiky člověka, a neexistují žádné všeobecně hlásané pravdy, např., že po zhubnutí musí následovat jo-jo efekt, nebo že je potřebné strávit většinu života ve fitku. Individuálně stačí i deset minut cvičení doma, a nepřejídat se.

Jsou i další faktory, jako je délka spánku, atd. Rozhodně nezhubnete čtením všech těch chytrých knížek, co píšou tihle experti, ale můžete se ale z nichakorát zbláznit.

0/0
1.4.2016 16:33

V33í65t 77K75o17u65b97a 6366120684768

Jakýkoliv rostlinný tuk při teplotách nad 140 až 160 stupňů prochází chemickými změnami a již by se nikdy neměl konzumovat ani nic co s ním přišlo do styku. Jediný tuk, který lze zahřát nad tuto teplotu je sádlo, nebo máslo.

+3/−1
28.3.2016 22:20

Najdete na iDNES.cz