Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Výživový odborník smaží řízek z biokuřecího masa na kokosovém tuku

Petr Fořt vytvořil program, na jehož základě je možné individuálně upravit jídelníček. Vypráví, jak pomáhal s výživou sportovcům, a odmítá diety propagované celebritami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V53l17a31s75t36i53m79i17l 48K35o40c49u23r97e37k 4726793700754

Hubnutí je věcí individuální psychiky člověka, a neexistují žádné všeobecně hlásané pravdy, např., že po zhubnutí musí následovat jo-jo efekt, nebo že je potřebné strávit většinu života ve fitku. Individuálně stačí i deset minut cvičení doma, a nepřejídat se.

Jsou i další faktory, jako je délka spánku, atd. Rozhodně nezhubnete čtením všech těch chytrých knížek, co píšou tihle experti, ale můžete se ale z nichakorát zbláznit.

0/0
1.4.2016 16:33

V48í81t 50K69o46u91b61a 6856780314288

Jakýkoliv rostlinný tuk při teplotách nad 140 až 160 stupňů prochází chemickými změnami a již by se nikdy neměl konzumovat ani nic co s ním přišlo do styku. Jediný tuk, který lze zahřát nad tuto teplotu je sádlo, nebo máslo.

+3/−1
28.3.2016 22:20







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.