Diskuze

Výživový odborník smaží řízek z biokuřecího masa na kokosovém tuku

Petr Fořt vytvořil program, na jehož základě je možné individuálně upravit jídelníček. Vypráví, jak pomáhal s výživou sportovcům, a odmítá diety propagované celebritami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hubnutí je věcí individuální psychiky člověka, a neexistují žádné všeobecně hlásané pravdy, např., že po zhubnutí musí následovat jo-jo efekt, nebo že je potřebné strávit většinu života ve fitku. Individuálně stačí i deset minut cvičení doma, a nepřejídat se.

Jsou i další faktory, jako je délka spánku, atd. Rozhodně nezhubnete čtením všech těch chytrých knížek, co píšou tihle experti, ale můžete se ale z nichakorát zbláznit.

0 0
možnosti

V10í31t 83K11o79u88b75a

28. 3. 2016 22:20

Jakýkoliv rostlinný tuk při teplotách nad 140 až 160 stupňů prochází chemickými změnami a již by se nikdy neměl konzumovat ani nic co s ním přišlo do styku. Jediný tuk, který lze zahřát nad tuto teplotu je sádlo, nebo máslo.

3 1
možnosti