Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Školák připravil kapra líp než kuchaři. V soutěži skončil druhý

Jeho soupeři si vzali na páteční kulinářskou soutěž profesionálů Český kapr volno v práci, Denis Linhart nesl omluvenku do ředitelny. Do dvanáctky finalistů se mezi seniory poprvé v jedenáctileté historii soutěže probojoval i školák. A skončil druhý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L12i14b95o96r 95V79y19k50o74u97p14i30l 9536665969907

Tohle mi přes všechny průsery dává nějakou naději. Snad ho někteří tzv. profesionálové nezkazí. Jen tak dál a hodně úspěchů.

0/0
15.11.2016 11:31

P56a56v44e66l 49J87o78s93e68f 95M65ö93r61t95l 9359481162797

Vida, a pak že zlaté české ručičky mizí. Toto zaslouží velkou "1*". Denisi, takto ano, stále vpřed! Ať se daří![>-]

0/0
15.11.2016 7:59

T46o49m96á84š 83M83u71c25h35a 4296287553934

Super, hodně štěstí do budoucna a ať se Ti splní to co si přeješ. R^

+1/0
14.11.2016 12:25

H59a65n41a 43V37l42a39d91í23k35o12v38á 8980243245886

Gratuluji a přeji Denisovi, aby se mu vše, co si plánuje, vyšlo.

+1/0
14.11.2016 12:17

M77a72r64t24i72n 29V56a93š70i72n60a 2949336622581

Gratuluju a přeju hodně úspěchů do budoucna R^:-)

0/0
14.11.2016 11:45

M74i23l11a15n 38Š29e62l96i15g76a 7861334243943

Respekt. Par let zpatky jsem se dival na americky Master Chef Junior a jen jsem cumel co tam varila decka ve veku 12 let. Proste nemaji cas chytit spatne kucharske navyky a jdou do toho s otevrenou hlavou.

+7/0
14.11.2016 10:02

T56o83m69á56š 36N56o56v62o40t31n40ý 6195467719649

Denisův kuchařský koncert se líbil také porotcům, i když už na sklonku pětačtyřicetiminutového limitu zkušeně odhadli, že pokrm nestihnedokončit včas.

Zdroj: http://budejovice.idnes.cz/skolak-porazil-v-soutezi-profesionalni-kuchare-ftm-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161114_083211_budejovice-zpravy_khr

.

Chápete někdo tuto větu?

+2/0
14.11.2016 9:46

P81e43t68r 59D75l36o24u96h18ý 5857689254744

Divná formulace. Už na sklonku samo o sobě stojí zato a ještě s tím přídavkem - zkušeně, hmmm. Možná novinář je už začátečník. ;-)

0/0
14.11.2016 10:04

T95o42m98á24š 87N90o47v95o15t11n22ý 6815797749289

Tak to vypadá, že ten článek už skončil v propadlišti dějin.

Pro toho kluka je to škoda, pro toho novináře štěstí.

+1/0
14.11.2016 10:16

P81e89t42r 33D42l28o72u47h67ý 5417869604694

I když tam možná jen chybí popis, jak přesně soutěž probíhala. Třeba ve smyslu - už na sklonku druhé etapy čtyřetapové soutěže zkušeně poznali - by to bylo v pořádku.

+1/0
14.11.2016 10:17

J66i40r81i 14K92u45c44e76r47a 5577750896952

R^

+1/0
14.11.2016 9:41

M71i54c74h24a42l 27P43a67l85e35č42e34k 2141668322934

držím palce

+7/0
14.11.2016 9:40

M40a82r11e40k 76Š39e74b29e17s87t43a 2393511443427

Fandím...je potřeba dobrých kuchařů aby v každé druhé hospodě nevařil automechanik....

+10/0
14.11.2016 9:35

J65i43ř46í 55Z28ý72k53a 9989683261120

snad pak ubude i kuchařů, co se cpou do elektro oboru.

+4/0
14.11.2016 9:40

O79n15d49ř78e88j 77Š21i81m16e74k 5743592287428

Dobrý kuchař uvaří i maltu.

0/0
14.11.2016 9:53

J78i54ř16í 53Z82ý13k25a 9519923751900

asi ano, něco takové konzistence mi před pár lety přinesli v Restauraci Na Korábě v Praze 8. Tou kaší bych i ty cihly mohl lepit. Používat tuto hmotu Eurovia, tak máme bezúdržbové dálnice na 50 let ;-D

0/0
14.11.2016 10:56

L67i21b14o31r 86F82i41e23d74l58e68r 6799387989640

no tak to palec nahoru R^

+20/0
14.11.2016 9:32







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.