Diskuse k článku

Eduard Levý umí kapra na mnoho způsobů. Prezidentovi z něj dělal jitrnice

Než vám zavoní na Štědrý den kuchyní kapří řízky, stojí za to načerpat inspiraci od kuchaře, který hostí rybími delikatesami podnikatele i českého prezidenta. Eduard Levý říká, že bychom měli mít na stole 200 gramů kapra týdně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P23a92v56e84l 88N49o24v43o93t11n70y 2343723953699

A co kapri zmrzlina nebo kapr v cokolade? To pana Levyho jeste nenapadlo?

+1/0
18.12.2016 23:37

K33a78r25e19l 69P42e62t75ř69í70k 3165359858727

A co to letos zkusit jinak? http://vanocebeznasili.cz/

0/0
18.12.2016 20:27

M68a48r26t22a 44K57o24v92a54c70s49i11k36o70v73á 6173213204455

Kapr mňam.

+4/−1
18.12.2016 16:21

M25a65r62t29i15n 81S53v60o26b86o24d81a 4245385696342

Kapr, fuj.

0/−4
18.12.2016 14:17

M61a54r21t38i48n 55V40o34j53á68č67e15k 9903117621586

no tedy nevím jestli bych si cíleně koupil rybu která byla krmena aby měla více omega 3mastných kyselin...tím chci říct nebude lepší když ta ryba roste normálně

0/0
18.12.2016 14:00

L95i88b69o17r 15J29a20n40e89č96e96k 4165405885351

:-) Nahradte slobo kapr slovy "obilne klicky" a mate clanek o typickem vegetarianovi.:-) Koneckoncu, svickovou a gulas udelate z cehokoliv. Ale chutnaji pak po cemkoliv, jen ne tak jak maji.:-(

+3/0
18.12.2016 11:19

M72i66c45h22a62e98l80a 96P68a34s38t74o46r23o48v68á 2240337645859

Taková upečená půlka s rozmarýnem, oreganem a smilem ze zahrádky je mnohem chutnější než smažený v trojobalu. Ale hlavně - ať každý kapra jí tak, jak mu chutná

+2/0
18.12.2016 8:29
Foto

M34i67r62o29s42l43a80v 47S50t57e34i93n64e42r 4940482540886

Citron se dává na rybu hlavně proto, že zruší ten rybí- bahenní zápach.

Jitrnice si dám jenom z prasátka, experimenty s kaprem nedělám. Na snímku vyobrazené podkůvky jsou typické pro hospodu, kde nemají čas si tou rybou pohrát.

Zejména se nemá servírovat kosti, lepší je i stáhnout kůži. V citronové šťávě alespoň den naložené filé pak chutná docela jinak.

+2/−1
18.12.2016 8:11

J98a59n 24V91a11m81p75o53l73a 1262510374829

...a když nemáte ani masox, tak tam nedádávejte nic, von to stejně nikdo nepozná. Zdravím Jirku Babicu :-)

+2/0
18.12.2016 9:36

I81v74o 12B11o15u14š26e 5782297288

Za podkůvky bych vraždil, kosti jsou přeřezané na malé kousky a těžko se odstraňují.

+1/−1
18.12.2016 10:21

P43a55v21e10l 44J20e13ř28á10b24e34k 7341152704417

A proč je (ty nakrájené) odstraňujete. Nechají se snít, kyseliny v žaludku je rozloží.

+1/0
18.12.2016 21:13

K66a79r52e88l 68Z63á95p23o74t51o28č61n41ý 5899443371

to bych chtěl vidět, jak jinak byste kapra udil :D

0/0
19.12.2016 8:43

R20o79m40a80n 46K88o81b41l42i70ž97e51k 4234571578695

Mirku, neblbni;-)

0/0
18.12.2016 11:17

T41o68m47á33š 72D89v59o63ř46á42k 3455573256576

Hezké, ale stejně si kapra nedám.

+3/0
18.12.2016 8:07

Najdete na iDNES.cz