Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Eduard Levý umí kapra na mnoho způsobů. Prezidentovi z něj dělal jitrnice

Než vám zavoní na Štědrý den kuchyní kapří řízky, stojí za to načerpat inspiraci od kuchaře, který hostí rybími delikatesami podnikatele i českého prezidenta. Eduard Levý říká, že bychom měli mít na stole 200 gramů kapra týdně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P15a87v90e43l 64N59o42v55o24t74n86y 2493493943809

A co kapri zmrzlina nebo kapr v cokolade? To pana Levyho jeste nenapadlo?

+1/0
18.12.2016 23:37

K80a80r18e57l 93P63e71t94ř80í18k 3765859458187

A co to letos zkusit jinak? http://vanocebeznasili.cz/

0/0
18.12.2016 20:27

M52a66r28t41a 41K37o44v68a37c59s35i91k37o44v88á 6583493224365

Kapr mňam.

+4/−1
18.12.2016 16:21

M43a94r84t87i62n 68S81v42o91b20o34d87a 4735955476702

Kapr, fuj.

0/−4
18.12.2016 14:17

M17a68r18t17i67n 46V21o52j58á31č11e36k 9373167311676

no tedy nevím jestli bych si cíleně koupil rybu která byla krmena aby měla více omega 3mastných kyselin...tím chci říct nebude lepší když ta ryba roste normálně

0/0
18.12.2016 14:00

L63i58b11o23r 67J77a64n71e58č93e51k 4585125715611

:-) Nahradte slobo kapr slovy "obilne klicky" a mate clanek o typickem vegetarianovi.:-) Koneckoncu, svickovou a gulas udelate z cehokoliv. Ale chutnaji pak po cemkoliv, jen ne tak jak maji.:-(

+3/0
18.12.2016 11:19

M94i89c72h80a89e40l15a 68P96a83s41t39o40r67o55v15á 2850877655349

Taková upečená půlka s rozmarýnem, oreganem a smilem ze zahrádky je mnohem chutnější než smažený v trojobalu. Ale hlavně - ať každý kapra jí tak, jak mu chutná

+2/0
18.12.2016 8:29
Foto

M24i93r33o13s38l13a46v 58S73t94e61i50n85e68r 6158464633355

Citron se dává na rybu hlavně proto, že zruší ten rybí- bahenní zápach.

Jitrnice si dám jenom z prasátka, experimenty s kaprem nedělám. Na snímku vyobrazené podkůvky jsou typické pro hospodu, kde nemají čas si tou rybou pohrát.

Zejména se nemá servírovat kosti, lepší je i stáhnout kůži. V citronové šťávě alespoň den naložené filé pak chutná docela jinak.

+2/−1
18.12.2016 8:11

J41a36n 57V89a14m38p36o48l34a 1132130874649

...a když nemáte ani masox, tak tam nedádávejte nic, von to stejně nikdo nepozná. Zdravím Jirku Babicu :-)

+2/0
18.12.2016 9:36

I70v45o 47B46o11u65š68e 5512867938

Za podkůvky bych vraždil, kosti jsou přeřezané na malé kousky a těžko se odstraňují.

+1/−1
18.12.2016 10:21

P56a94v12e31l 89J52e70ř61á19b50e60k 7551392754347

A proč je (ty nakrájené) odstraňujete. Nechají se snít, kyseliny v žaludku je rozloží.

+1/0
18.12.2016 21:13

K88a93r76e89l 77Z42á54p84o39t90o14č48n32ý 5149793941

to bych chtěl vidět, jak jinak byste kapra udil :D

0/0
19.12.2016 8:43

R82o54m42a11n 93K12o17b45l94i62ž51e93k 4474141248165

Mirku, neblbni;-)

0/0
18.12.2016 11:17
Foto

T70o22m21á70š 91D61v18o60ř11á19k 3715393856146

Hezké, ale stejně si kapra nedám.

+3/0
18.12.2016 8:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.