Diskuze

Eduard Levý umí kapra na mnoho způsobů. Prezidentovi z něj dělal jitrnice

Než vám zavoní na Štědrý den kuchyní kapří řízky, stojí za to načerpat inspiraci od kuchaře, který hostí rybími delikatesami podnikatele i českého prezidenta. Eduard Levý říká, že bychom měli mít na stole 200 gramů kapra týdně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

A co kapri zmrzlina nebo kapr v cokolade? To pana Levyho jeste nenapadlo?

1 0
možnosti
MV

no tedy nevím jestli bych si cíleně koupil rybu která byla krmena aby měla více omega 3mastných kyselin...tím chci říct nebude lepší když ta ryba roste normálně

0 0
možnosti
LJ

:-) Nahradte slobo kapr slovy "obilne klicky" a mate clanek o typickem vegetarianovi.:-) Koneckoncu, svickovou a gulas udelate z cehokoliv. Ale chutnaji pak po cemkoliv, jen ne tak jak maji.:-(

3 0
možnosti
MP

Taková upečená půlka s rozmarýnem, oreganem a smilem ze zahrádky je mnohem chutnější než smažený v trojobalu. Ale hlavně - ať každý kapra jí tak, jak mu chutná

2 0
možnosti
Foto

Citron se dává na rybu hlavně proto, že zruší ten rybí- bahenní zápach.

Jitrnice si dám jenom z prasátka, experimenty s kaprem nedělám. Na snímku vyobrazené podkůvky jsou typické pro hospodu, kde nemají čas si tou rybou pohrát.

Zejména se nemá servírovat kosti, lepší je i stáhnout kůži. V citronové šťávě alespoň den naložené filé pak chutná docela jinak.

2 1
možnosti
JV

J90a78n 58V24a43m75p89o23l22a

18. 12. 2016 9:36

...a když nemáte ani masox, tak tam nedádávejte nic, von to stejně nikdo nepozná. Zdravím Jirku Babicu :-)

2 0
možnosti
TD

Hezké, ale stejně si kapra nedám.

3 0
možnosti