Diskuse k článku

Opustila práci v marketingu a v Británii uspěla s domácími marmeládami

Jozefína Růžičková z Prachatic začala s vařením marmelád naplno před dvěma roky. Letos získala dvojitou zlatou medaili za své domácí marmelády na prestižní britské soutěži, kde předčila víc než dva tisíce citrusových výrobků ze 30 zemí světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P77a38v39e44l 29J91o64s93e19f 50M83ö64r70t84l 9139921882517

Mám ten dojem, že dáma kopíruje jinou "marmošku", která také uspěla v Británií. Mám na mysli tu z Pohoří na Šumavě. Budiž, hlavně, že ty její výrobky neponesou označení "originální šumavský produkt"[>-]

0/0
10.4.2017 22:48

P69a96v52e39l 32J42o65s90e96f 29M70ö72r19t91l 9549981682137

Měl jsem na mysli Blanku Milfaitovou, původně Plzeňačku, která se teď někde toulá.[>-]

0/0
10.4.2017 22:51

V44á72c55l42a73v 55H28r80a71d69i36l 3484898452671

jak to někdo může jíst 8-o ? Dcery by mi to hodily na hlavu - není nad kvalitní domácí rybízovou, ostružinovou a borůvkovou marmeládu :-P R^ - a ten lívan nebo buchty nebo palačinky - nedovedu si představit, že bych si na palačinku máznul nějakej citrus se šípkem abych byl trendy a cool ;-O

0/−4
10.4.2017 16:52

L60u57b97o16š 48B16ř95e78z37i94n44a 2332453410911

Marmeláda v pravém slova smyslu (podle anglických pravidel) musí být z citrusových plodů. Jak je produkt z jakéhokoli jiného ovoce, pak to není marmeláda.

+3/0
10.4.2017 14:53

Najdete na iDNES.cz