Diskuze

Opustila práci v marketingu a v Británii uspěla s domácími marmeládami

Jozefína Růžičková z Prachatic začala s vařením marmelád naplno před dvěma roky. Letos získala dvojitou zlatou medaili za své domácí marmelády na prestižní britské soutěži, kde předčila víc než dva tisíce citrusových výrobků ze 30 zemí světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám ten dojem, že dáma kopíruje jinou "marmošku", která také uspěla v Británií. Mám na mysli tu z Pohoří na Šumavě. Budiž, hlavně, že ty její výrobky neponesou označení "originální šumavský produkt"[>-]

0 0
možnosti

Měl jsem na mysli Blanku Milfaitovou, původně Plzeňačku, která se teď někde toulá.[>-]

0 0
možnosti

jak to někdo může jíst 8-o ? Dcery by mi to hodily na hlavu - není nad kvalitní domácí rybízovou, ostružinovou a borůvkovou marmeládu :-P R^ - a ten lívan nebo buchty nebo palačinky - nedovedu si představit, že bych si na palačinku máznul nějakej citrus se šípkem abych byl trendy a cool ;-O

0 4
možnosti

Marmeláda v pravém slova smyslu (podle anglických pravidel) musí být z citrusových plodů. Jak je produkt z jakéhokoli jiného ovoce, pak to není marmeláda.

3 0
možnosti