Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Opustila forenzní genetiku a vymýšlí recepty bez lepku

Radka Vrzalová začala vařit bezlepková jídla před osmi lety kvůli dceři. Před dvěma roky vydala knihu Radčina kuchařka bez lepku. Nyní chystá její druhý díl a po republice pořádá kurzy vaření pokrmů pro celiaky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V49l58a47s53t63i34m58i19l 84K88o66c60u93r10e75k 4806443610864

Další článek o ničem, ať tato rubrika vychází jednou za půl roku, bude to tak lepší. Toto je mišmaš, který se nedá číst. Pokud osobnosti nejsou, nemá smysl je vyrábět.

+1/0
17.4.2017 18:29

P15e98t76r 26K50a11u53c51k43ý 6928781382881

Přítelkyně má bezlepkovou dietu a tak vaříme bez lepku. Dá se to celkem v pohodě, ale je to značně dražší. Kilo mouky za stovku a když chcete strouhanku z pečiva a ne ten kukuřičný granulát, po kterém řízek chutná jako popcorn, tak je na něm dražší obal než maso...

0/0
17.4.2017 13:04

J70a58r42o65s36l95a47v61a 74N42o67v13á67k98o55v89á 6284361817597

Při bezlepkové dietě jsem se naučila častěji dělat přírodní řízky, ale ta kukuřičná strouhanka mi také nevadí. Máte pravdu v tom, že dieta je drahá, jinak už výběr potravin celkem je...

0/0
17.4.2017 22:15

M59a89r56i71e 42V95e52r20n82e25r25o15v59a 1778880459661

Ach jo....:-/

+1/0
17.4.2017 12:32

J19a53k47u24b 34V39i66k18t23o82r12a 8973609243661

Back to the kitchen! ;-O;-D[>-]

+2/0
17.4.2017 11:10

J96a78n38a 80V11y70s33k40o53č37i78l58o26v62á 8527888199194

Jo, paní Vrzalová vymýšlí z 85% recepty bez lepku, ale sladké. Což je pro mě nanic.Cukr, cukr, cukr, dezerty, buchty, zákusky, knedlíky, největší (s kávou) okyselovač organismu... To neví? Zeleninu, pohanku, jáhly, quinou v jejích receptech nepotkáte.Možná výjimečně.RvRvRv

+2/−6
17.4.2017 10:55

P18e81t44r 44G34r59e89s62l 7283236496223

Tak napište lepší kuchařku nebo si kupte jinou... a neplkejte s dislike, tahle kuchařka je zaměřena na dezerty, dorty atd. ;-€

+2/−3
17.4.2017 11:40

R32a10d58k17a 80V48r18z44a95l84o23v92á 8860558797495

Dobry vecer. Moje kucharka neni dogma kazdodenniho stravovani. Je o tom, co zacinajici celiaky trapi. Hlavne maminky skolnich deti, ktere chteji jist, to co spoluzaci. V tectu samozrejme tyto informace najdete. Stejne tak info o nutricne vyzivnejsich moukach a i recepty s jejich vyuzitim. Zrejme jste knizku poradne necetla a nebo nepochopila jeji smysl....

+2/−1
17.4.2017 18:05

P55e69t92r 91G87r37e16s83l 7613436146303

Paní Vrzalová, ti chytřejší to pochopili a je jim jasné zacílení a pak jsou ti, kteří jen plkají po diskuzích nějaké své žvásty. Napsala jste jí dobře, ač chlap, mě se líbila a recepty jsou parádní. :-)

0/0
17.4.2017 21:19

J20a17r15o26s14l24a56v58a 67N54o71v50á11k73o36v32á 6684501577777

Tak ono na to, abych uvařila rýži, pohanku či qinou nepotřebuji kuchařku. Ale upéct bezlepkový moučník, který se vám nerozdrolí, jakmile se na něj podíváte a nepráší se vám po něm od pusy už je jiné kafe...

0/0
17.4.2017 22:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.