Diskuze

Prodej tuzemáku nikdy nekolísá, říká šéf likérky s plachetnicí na lahvích

Jindřichohradecká likérka Fruko-Schulz vyrábí 25 druhů lihovin. Ve svém katalogu má několik specialit, například absint se zakázanou látkou tujon z pelyňku pravého. Přes to všechno se dlouhodobě může spolehnout zejména na jeden produkt - tuzemák v lahvi s červenou plachetnicí na oranžovém podkladu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Novináři opět perlili. Minutové čučení na plničku lahví, to je vskutku investigativní dílo, hodné mistra[>-]

2 0
možnosti

Jó, Tuzemák, to není Rum, to je naše živina...

0 0
možnosti

Když někdo leze ze všech sil do bruselské brusele, nemá čas starat se o tradice.

0 0
možnosti

I45v55o 82Z85r14n47í82k

13. 6. 2017 6:25

Plachetnička jede ale jen v Tuzemsku za čárou by to byl driják..

0 0
možnosti

Rum je historicky jeden z nestarsich destilatu. Starsi je snad uz jen medovina. Kamse hrabe Whisky, ta nema ani 150 let.

0 0
možnosti

Medovina není destilát.

1 0
možnosti

Reklama je reklama, ale tuzemák NENÍ rum. Kterýkoliv (!) karibský rum je výrazně kvalitnější, než to, co se produkuje v české kotlině a podhazuje se to našemu dělnému i nedělnému lidu. Pokud v EU zakázali tyto pochybné produkty nazývat rumy, je to zcela v pořádku. Extrémní láce je skoro vždy garantem mizerné kvality.

7 7
možnosti

D49e29n35i37s 40H44u33m87l

12. 6. 2017 21:55

Tuzemák jedině do grogu

2 1
možnosti
Foto

a obcas do kafe.

1 0
možnosti

Fuj, tak tohle jsem dokázal vypít akorát v čaji... Není to můj šálek čaje, ale když už tuzemskej rum, tak jedině Božkov. Jinak jsem neměl tuzemák, kterej bych dokázal pozřít RvRvRv

6 12
možnosti
Foto

Jsem měl za to, že rum se vyrábí z cukrové třtiny a ne z bramborového lihu... :-/

5 2
možnosti

Jejich reklama jak námořníci chtějí rum ze schnilých brambor je super fór. Si představím jak by koukali námořníci, kdyby ten hnus dostali místo třtinového rumu :-D. Určitě bych si od Ruské firmy něco kupovat. Ten absint asi nebude stejně kvalitní jako třeba od Žufánka co :-)

15 12
možnosti
Foto

Z brambor se jiz desitky let lihoviny nevyrabi. Tuzemak (Bozkov i JH) se vyrabi vyhradne z lihu z melasy (z cukrove repy) a s trochou lihu z obili. Plus nejake pridavky.

9 0
možnosti